Vokas C4

• Baltos spalvos vokai • Su nuplėšiama juostele • Matmenys: 229 x 324 mm • Popieriaus storis 100 g/m2 • Be langelio

Kaina 0,08 €
Daugiau
Yra sandėlyje

Kodas: 11KF18095119

Spaustukas 51mm

Juodas metalinis spaustukas 51 mm. Dėžutėje 12 vnt. Pakuotėje 12 dėžučių (144vnt). Gamintojas : OFFICE PRODUCTS.

Kaina 0,21 €
Daugiau
Yra sandėlyje
Visos daugiausiai perkamos

Petro imperatorė II

9786094794025

Kristina Sabaliauskaitė

17,99 €
Su mokesčiais
Kiekis

  DPD pristatymas į namus ar paštomatą

Nemokamas pristatymas nuo 50 EUR

Aprašymas

Voltaire’as lietuvės bajorės Martos Skowrońskos – caro Petro I žmonos ir pirmosios Rusijos imperatorės Jekaterinos I – gyvenimą yra pavadinęs „labiausiai neįtikėtinu iškilimu, XVIII a. Pelenės istorija“. Tačiau šis romanas, pagrįstas autentiškais epochos šaltiniais, griauna bet kokius pasakiškus stereotipus. 

Rytas, pradedantis paskutines dvylika imperatorės agonijos valandų. Nenumaldomai artėjant mirties ir Dievo teismo akimirkai, senkantis šiame pasaulyje laikas Katerinos atmintyje rikiuoja prisiminimus, tampančius gyvenimo apyskaita. 

Valdovė, pasiekusi galios viršūnę, moteris, peržengusi brandos slenkstį, vis gimdanti ir gedinti motina, didaus žmogaus sutuoktinė. Dvi kelionės – į Vakarus ir į Rytus – ją privers susimąstyti, kokia yra jos vyro kuriama imperija ir kuo tapo ji pati. Stojiškai nuryjanti pažeminimus, slapta padedant Aleksandrui Menšikovui balansuojanti tarp valdžios ir prarajos, graužiama kartėlio, maištaujanti. Likimas jai atseikėjo beveik visus vaidmenis, kuriuos gali turėti moteris. Tačiau paskutinėje kelionėje po nuosavos sielos užkaborius ji ieško atsakymų: ar galia išlaisvina, ar įkalina? Kurion pusėn nusvirs jai Paskutiniojo Teismo svarstyklės?

Prekė detaliau
9786094794025
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e