Vokas C4

• Baltos spalvos vokai • Su nuplėšiama juostele • Matmenys: 229 x 324 mm • Popieriaus storis 100 g/m2 • Be langelio

Kaina 0,08 €
Daugiau
Yra sandėlyje

Kodas: 11KF18095119

Spaustukas 51mm

Juodas metalinis spaustukas 51 mm. Dėžutėje 12 vnt. Pakuotėje 12 dėžučių (144vnt). Gamintojas : OFFICE PRODUCTS.

Kaina 0,21 €
Daugiau
Yra sandėlyje
Visos daugiausiai perkamos

Lietuvių kalba ir literatūra. Skaitiniai 1 klasei, 2 dalis, serija TAIP! (Pagal 2022 m. BUP)

9785430073107

Serijos „TAIP!“ lietuvių kalbos komplektas, parengtas pagal 2022 m. pradinio ugdymo bendrąją programą, sukuriamas už skaitančią kartą, siekia padėti pradinių klasių mokiniams išmokti pažinti ir tyrinėti lietuvių kalbą, jos taisykles, ir tobulinti mąstančius skaitymo įgūdžius, suteikiant skaitinius mokiniams, kurie jau skaito ir nori toliau geriau suprasti tekstą, suvokti įvairius tekstus ir užduotis, o komplekte yra vadovėlis, užrašai, pasitikrinamieji darbai, skaitiniai ir interaktyvi mokytojo knyga su papildomomis užduotimis, taip pat mokytojams suteikiama prieiga prie skaitmeninio vadovėlio, metodinės medžiagos ir skaitmeninių užduočių tik tada, kai jie turi „EDUKA klasė“ mokytojo licenciją.

6,80 €
Su mokesčiais
Kiekis

  DPD pristatymas į namus ar paštomatą

Nemokamas pristatymas nuo 50 EUR

Aprašymas

Parengta pagal 2022 m. pradinio ugdymo bendrąją programą.

 Už skaitančią kartą! 

 Serijos „TAIP!“ lietuvių kalbos komplektas padeda pradinių klasių mokiniams mokytis pažinti ir tyrinėti gražią bei savitą lietuvių kalbą, jos taisyklių ir tapti mąstančiu skaitytoju. Šie skaitiniai skirti mokiniams, kurie jau skaito ir dar nori išmokti nagrinėti tekstą, gerai jį suprasti, o tai labai svarbu mokantis ir kitų mokomųjų dalykų.

  Skaitiniuose rasite:

•  įvairių tekstų,

•  teksto suvokimo užduočių.

 Lietuvių kalbos vadovėlio komplektą sudaro vadovėlis (3 dalys), užrašai (3 dalys), pasitikrinamieji darbai, skaitiniai, interaktyvi mokytojo knyga (su papildomomis užduotimis), skaitmeninės priemonės https://klase.eduka.lt/.

  Mokytojams prieiga prie skaitmeninio vadovėlio, jį papildančios metodinės medžiagos ir skaitmeninių užduočių suteikiama tik tada, kai jie turi „EDUKA klasė“ mokytojo licenciją.

Prekė detaliau
9785430073107
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: 9785430072810

Matematika. Pratybų sąsiuvinis 1 klasei, 2 dalis. Serija Maži milžinai

"Maži milžinai" vadovėlių komplektai, parengti pagal 2022 m. Pradinio ugdymo bendrąją programą, kviečia mokinius įgyti žinias ir lavinti svarbius įgūdžius, pasitelkiant prasmingą ir įdomų mokymosi procesą, o jų unikalus dizainas siekia patraukti ir išlaikyti vaikų dėmesį, skatinant aktyvų mokymąsi matematikos srityje.

Kaina 5,80 €
Daugiau
Yra sandėlyje

Kodas: 9785430072247

Gamtos mokslai. Pratybų sąsiuvinis 1 klasei. Serija Maži milžinai

"Maži milžinai" vadovėlių komplektų kūrėjai skatina mokinius ugdytis įdomiai ir prasmingai, ne tik įgyti reikiamų žinių, bet ir mokytis tyrinėti reiškinius, lavintis kasdieniame gyvenime svarbius įgūdžius, o gamtos mokslų pratybų sąsiuvinyje rasite įvairaus sudėtingumo užduočių, patarimų, įsivertinimo užduočių, tyrimų lapus ir taisyklių primintukus, visą...

Kaina 6,60 €
Daugiau
Yra sandėlyje

Sekite mus Facebook'e