Vokas C4

• Baltos spalvos vokai • Su nuplėšiama juostele • Matmenys: 229 x 324 mm • Popieriaus storis 100 g/m2 • Be langelio

Kaina 0,08 €
Daugiau
Yra sandėlyje

Kodas: 11KF18095119

Spaustukas 51mm

Juodas metalinis spaustukas 51 mm. Dėžutėje 12 vnt. Pakuotėje 12 dėžučių (144vnt). Gamintojas : OFFICE PRODUCTS.

Kaina 0,21 €
Daugiau
Yra sandėlyje
Visos daugiausiai perkamos

Skaitymo pradžiamokslis 5 metų vaikams. Aš skaitau! 1 dalis

9785430071639

Ši skaitymo knygelė, pritaikyta vaikams nuo 5 metų, skatina nuoseklaus ir sistemingo skaitymo mokymosi procesą per įdomias užduotis ir žaidimus, kurie aktyviai skatina tyrinėjimą, analizę, žaidimus ir atradimus raidžių ir garsų pasaulyje, siekdama ne tik lavinti raštingumo įgūdžius, bet ir ugdyti probleminį ir loginį mąstymą, pateikiant lipdukais papildytas užduotis ir QR kodus, o tai leidžia vaikams ne tik pažinti garsus ir raides, bet ir įsiminti rečiau sutinkamus gyvūnų pavadinimus, tikimės, kad šios knygelės smagios užduotys ir žaismingos iliustracijos skatins vaikus domėtis skaitymu ir įsimylėti šią veiklą jau nuo mažų dienų.

8,50 €
Su mokesčiais
Kiekis

  DPD pristatymas į namus ar paštomatą

Nemokamas pristatymas nuo 50 EUR

Aprašymas

Ši skaitymo knygelė skirta vaikams nuo 5 metų nuosekliai ir sistemingai mokytis skaityti. Siūlomos užduotys skatins vaiką aktyviai veikti, susipažinti su raidėmis ne nuobodžiai mokantis, o tyrinėjant, analizuojant, žaidžiant, atrandant. Vaikai tarsi nejučia įsidėmės ir garsus, ir juos žyminčias raides, drauge su pagrindiniais veikėjais mokysis nagrinėti žodžio garsus, ir atvirkščiai - iš atskirų garsus žyminčių raidžių sudėti žodį ir jį perskaityti.

Leidinys padės ne tik pažinti garsus ir raides, bet ir ugdytis probleminį ir loginį mąstymą, kelti klausimus ir ieškoti į juos atsakymų. Knygelėje gausu lipdukais papildytų užduočių. Prie kai kurių užduočių pateikiami QR kodai, kuriuos nuskaitę telefonu ar planšete vaikai išgirs taisyklingai tariamus žodžius. Tai leis jiems atpažinti objektus ir įsiminti rečiau sutinkamų gyvūnų pavadinimus.

Tikimės, kad smagios, įdomios užduotys ir žaismingos iliustracijos skatins vaikus domėtis skaitymu ir pamėgti šią veiklą nuo mažų dienų.

Prekė detaliau
9785430071639
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e